Nacka kommun

Järla skola söker en utmanande och nyfiken kökschef

Nackas kommunala skolor når goda resultat tack vare våra fantastiska medarbetare som vågar arbeta på nya sätt. Genom ny och beprövad pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium.

 Här hittar du oss!

Järla skola är en skola som ständigt arbetar med att utmana vår verksamhet. Skolmaten är av hög klass. Vi söker en kock som brinner för matlagning och tycker om att överraska våra elever samt all personal på skolan. Att arbeta med smak, färg och hållbar utveckling är en självklarhet. Du behöver även ha ledarskap för att kunna vara kökschef och leda medarbetarna i deras arbetsuppgifter i köket.
Järla skolas restaurang serverar mat till ca 700 elever och personal samt mellanmål till fritidshemmet.

Våra förväntningar på dig:
Du kan: Näringsberäkning, Allergier/specialkost för elever med dessa behov, Egenkontroll/Haccp och Datorvana 
Du ska ha kockutbildning eller motsvarande, samt erfarenhet av ledarskap i köket.


Som person behöver du ha stort intresse av att arbeta i en miljö där barn och elever är i fokus, att du ser att elevens inflytande som något givande och utvecklande. Att kunna blanda det svenska köket med alla härliga rätter från världen för att skapa den perfekta måltiden, med fokus på näringsinnehåll och hållbar utveckling. Arbetet i restaurangen är omväxlande och roligt, vi arbetar med samtliga uppgifter växelvis, för att undvika arbetsskador. Du får både diska och vara i matsal för att synas och möta samtliga som äter på skolan. Du behöver vara stresstålig med en förmåga att skapa goda relationer, kunna samarbeta med alla på skolan från elever skolpersonal samt medarbetare i köket.
Vi söker en person som kan komplettera vårt köksteam.


Tillträde till tjänsten den 30 oktober 2017 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en semestertjänst.


Sista ansökningsdag 22 oktober 2017. Vi tar bara emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal i kommunen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för tjänsten.

För frågor är du välkommen att kontakta:
Bitr.rektor Maj-Len Ehrnstén 08-718 76 64

Facklig företrädare för kommunal, ring Nacka kommuns växel 08-7188000

Läs gärna mer om våra verksamheter på www.nacka.se.

Välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Nacka växer och bygger stad. Vi är en öppen, enkel och smart kommun som präglas av valfrihet, effektivt resursutnyttjande och dialog med medborgarna. Mångfald och öppenhet är viktiga ledstjärnor i kommunen där stadens puls möter hav och skog och där människor kan förverkliga sina drömmar. Vi ska vara bäst på att vara kommun och behöver de bästa medarbetarna för att tillsammans uppnå den ambitionen. 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Antal lediga befattningar

1

Land

Sverige

Referensnummer

2017/500

Kontakt

  • Maj-Len Ehrnstén, 087187664
  • Anne Engardt, 087189723

Facklig företrädare

  • Pyret Due Hedlund, Kommunal, 087188943

Publicerat

2017-10-10

Sista ansökningsdag

2017-10-22

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 22 oktober . Arbetsort : Nacka . Publicerat : 12 oktober

Kategorier : Chef & Ledning Offentliga jobb


Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun

Liknande jobb Järla skola söker en utmanande och nyfiken kökschef