Linköpings kommun

Gruppchef för etableringsteamet

Sista ansökningsdatum: 2017-10-24
Referensnummer: 2017/1634
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde:

Kontaktperson: 
Helena Paulsson, Avdelningschef, 013-26 39 63
Niclas Sjösten, Verksamhetschef, 013-263271
Fackliga representanter:
Britt-Marie Sandström, Vision, 013-20 71 40
Michael Werthén, SACO, 013-20 68 24

Om arbetsplatsen

Linköpings Kommun höjer nu ambitionen för att stärka vägarna för kommuninvånarna till sysselsättning genom att lägga fokus på arbete och studier i samverkan med Jobb- och Kunskapstorget, HR-verksamhet, Socialförvaltningen och Arbetsförmedlingen genom arbetsmarknadssatsning.

Arbetsmarknadssatsningen ska ge människor som står utanför arbetsmarknaden möjlighet till utbildning, praktik eller arbete på arbetsplatser i kommun koncernen så att de blir förberedda för arbetslivet, hittar egen försörjning, känner egenmakt och blir goda förebilder. Satsningen ska också förbättra rekryteringsmöjligheterna för kommunens verksamheter.

Arbetsbeskrivning

Ditt uppdrag är att få Linköpings kommuns etableringskedja att fungera med andra organisationer, föreningar, ideella verksamheter och utbildningar. Du samverkar med Arbetsförmedlingen och länsstyrelsen. Du har personalansvar för tre medarbetare som arbetar i etableringsteamet som arbetsmarknadskonsulenter.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning som bedöms vara relevant för uppdraget inom området arbetsmarknad, samhällsvetenskap, eller beteendevetenskap samt erfarenhet av att leda personal. God kännedom om och erfarenheter av etablering, arbetsmarknads och utbildningsfrågor (exempelvis SFI) är krav. Erfarenhet av att ha arbetat med personer som har medicinskt fysiska och psykiska problem är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som ledare.

Vi söker dig som har personlig mognad och god samarbetsförmåga. Du är målorienterad och agerar flexibelt och uthålligt i ditt arbete med att nå bra resultat. Du är också självgående, strukturerad, energisk och beslutsam.

Med kvalitetsmedvetandet och en problemlösande strategisk analysförmåga sätter du kommuninnevånaren i fokus. Du har även lätt för att knyta nya kontakter och behålla gott samarbete med arbetsgivare och andra aktörer.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 24 oktober . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 12 oktober

Kategorier : Chef & Ledning Offentliga jobb


Senaste jobben från Linköpings kommun

Alla jobb hos Linköpings kommun

Liknande jobb Gruppchef för etableringsteamet